Nedenfor er informasjon om ansvarsfraskrivelse og personvernregler for vår nettside https://helseoljer.com/.

Ansvarsfraskrivelse

Vi streber etter å gi så god og nøyaktig informasjon som mulig. Siden er imidlertid laget kun for informasjonsformål. Ingenting på siden skal tolkes som tips eller råd fra fagfolk. Når det gjelder produkter som er beskrevet eller anbefalt, er leseren ansvarlig for å lese produktinformasjonen fra produsenten selv. Vi fraskriver oss ethvert ansvar for eventuelle unøyaktigheter i innholdet på nettstedet vårt.

Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker såkalte informasjonskapsler for å forenkle brukeropplevelsen, måle trafikken på siden og for å lette annonseadministrasjonen. En informasjonskapsel er en fil med brukerdata som lagres i nettleseren din. Dataene brukes til å se hvordan du bruker nettstedet vårt og for å se hvilke annonser og lenker du klikker på. Vi bruker reklamekoblinger med tilhørende informasjonskapsler for å motta provisjoner fra selskapene og butikkene vi lenker til.

For å lære mer om informasjonskapsler, kan du besøke Datatilsynet sin side om informasjonskapsler.

Hvis du har spørsmål om noe av det ovennevnte, er du velkommen til å kontakte oss.

GDPR databeskyttelsespolitikk og informasjonsinnsamling

Hvis vi ber deg om å oppgi personopplysninger på nettstedet, vil formålet med dette bli forklart i forbindelse med informasjonsinnsamlingen. Hvis du velger å kontakte oss, for eksempel via e-post, kan informasjon som navn og e-postadresse lagres hos oss i opptil ett år. Hvis du vil vite hvilken informasjon som er lagret om deg, eller hvis du vil at informasjonen skal slettes, kan du kontakte oss. All informasjon lagres for å lette kontakten med de besøkende som kontakter oss. Dataene deles ikke med tredjeparter.